Onafhankelijke Canon Printer-klantenservice
Gratis nummer +32-25885504

Bel ons hulplijnnummer voor alle soorten problemen.

disclaimer

Hoe installeer ik de update van het Canon-printerstuurprogramma in Windows?

Een canon-stuurprogramma is software die op uw systeem is geïnstalleerd zodat het nieuwste apparaat kan worden gedetecteerd. Problemen met stuurprogramma's komen ook redelijk vaak voor. Het beste om het stuurprobleem op te lossen, is door het opnieuw te laden. Aangezien er een verzameling canon-stuurprogramma's beschikbaar is, zullen we ons in dit bericht concentreren op het Canon-printerstuurprogramma. Net als fabrikanten van alle printers, brengt canon regelmatig bijgewerkte printerstuurprogramma's uit voor de productlijnen. Deze updates bieden in feite verbeteringen en lossen de bugs of andere problemen op die zijn ontdekt na de eerste release van het stuurprogramma. Bel het Canon Printer klantendienst nummer Belgie om contact op te nemen met de technische experts voor technische assistentie.

Andere updates bieden compatibiliteit voor de nieuwste besturingssystemen. Aangezien stuurprogramma's verantwoordelijk zijn voor het vereenvoudigen van de interactie tussen het besturingssysteem en de printer, is het essentieel om ze up-to-date te houden en dit zou onderdeel moeten zijn van het routineonderhoud van de printer. U kunt ook gebruikmaken van de update van de stuurprogramma's van Windows Update of de officiële website van fabrikanten.

Als u een apparaatstuurprogramma voor hun printerproduct of een ander product wilt, geef dan in de productspecificaties, de aankoopdatum en fabricage-ID's enz. Alle specificaties aan, Canon kan uw product gemakkelijk detecteren en u van dienst zijn bij de downloadprocedure . Meestal zelf-installerend, is het nog steeds uitstekend om de specifieke instructies op de site te volgen.

Update van Canon-printerstuurprogramma op Windows:

 • Log in op de computer met de fysieke printerverbinding of de printerserver waarop het stuurprogramma is geïnstalleerd, zoals toepasselijk. Het is raadzaam om een ​​account te gebruiken met lokale beheerderstoegang tot de server of computer.
 • Klik op "Start", typ "Windows Update" (zonder aanhalingstekens) in het vereiste zoekveld. Selecteer daarna "Windows Update" wanneer dit in de resultaten verschijnt.
 • Klik op "Controleren op updates" dat aan de linkerkant verschijnt en klik vervolgens op de link "Optionele updates zijn beschikbaar" nadat Windows Update de lijst met beschikbare updates heeft gevuld.
 • Alle stuurprogramma-updates verschijnen als optionele updates, dus als deze link niet verschijnt, betekent dit dat het nu geïnstalleerde stuurprogramma de meest lopende versie is of dat Canon de nieuwste versie nog niet aan Microsoft heeft toegewezen.
 • Volg in dat geval de instructies op het scherm die in het volgende gedeelte verschijnen om de website van Canon te controleren voor het installeren van een nieuwer stuurprogramma..
 • Klik op het selectievakje dat verschijnt naast het Canon-stuurprogramma en klik vervolgens op "OK" en "Updates installeren".
 • Volg de instructies op het scherm om de installatie te voltooien, indien van toepassing. Mogelijk wordt u daarna gevraagd om uw computer opnieuw op te starten.

Via deze eenvoudige procedures kunt u eenvoudig de beschikbare updates van de Canon-printerdriver installeren. Neem gewoon contact op met de technische experts op Canon Printer klantenservice nummer Belgie +32-25885504 als u een probleem ondervindt of een foutmelding krijgt tijdens het bijwerken ervan. Hier krijgt u direct hulp van de technici.

Omvang van de ondersteuning voor Canon-printerfout

 • Hoe krijg ik een oplossing voor een printerfout?
 • Wat zijn de meest voorkomende printerfouten?
 • Hoe de Canon-printerfout te herstellen?
 • Wat zijn de meest voorkomende foutcodes?
 • Download de Canon-printerfoutcodes en hun oplossingen